Vintage lampen zijn industriële vintage lampen die een kamer helemaal uniek maken. Daarnaast is een lamp natuurlijk handig om de ruimte te verlichten en sfeervoller te maken. Vintage meubels en woonaccessoires zijn een opkomende trend in de woon- en interieurwereld. Mensen houden van nostalgie en dat zie je terug in de kleding en interieur die ze terug blijven koppelen aan de vintage stijl. Vintage wordt gezien als iets dat 30 jaar of ouder is. Meestal zijn dit dan bijvoorbeeld lampen die gemaakt zijn tussen de jaren 50 en 80. Industriële lampen zijn er in allerlei soorten en maten.

 

Soorten industriële lampen

Industriële lampen zijn er in allerlei soorten en maten. Zo heb je natuurlijk de vloerlamp, die je op de vloer kunt plaatsen en vanaf een langere steel verlichting geeft. Een plafondlamp hang je dan weer aan het plafond en geeft vanaf boven verlichting. Tafellampen plaats je op een tafel en wandlampen bevestig je aan de wand of muur. Buitenlampen hang je natuurlijk buiten op en hanglampen hangen aan de muur of steel. Al deze lampen kun je ook vinden in de vintage en industriële stijl. Dit maakt je interieur uniek en de lampen brengen een hoop geschiedenis en stijl met zich mee.

 

Zoek de juiste lamp uit met deze tips

Ben je van plan een vintage lamp te gaan kopen? Lees dan eerst onze tips. Voordat je een lamp uit gaat kiezen, kunnen we je alvast vertellen dat er een ruime keuze op de markt te vinden is. Het is daarom handig om alvast te bedenken waar je de lamp graag wilt hebben, wat voor lamp je wilt en hoe groot deze kan zijn. Wil je bijvoorbeeld een vloerlamp? Waar komt deze dan te staan en hoeveel plek is hier voor de lamp. Zo kun je gericht gaan zoeken naar de juiste maat lamp. Zoek je ook een bepaalde stijl, zoals de jaren 50 of toch de jaren 80? Dit maakt het aanbod ook kleiner en de keuze een stuk makkelijker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *