Houtpellets zijn natuurlijk al van hout en vaak al milieuvriendelijk. Toch worden houtpellets vaak in plastic zak geleverd. Dit is niet het geval bij het merk Badger. Dit merk heeft een papieren zak geproduceerd waar de houtpellets in kunnen worden verpakt. Deze papieren zakken zijn al gerecycled en kunnen weer worden gerecycled. Dit maakt de houtpellets van Badger nog milieuvriendelijker. Ze zijn namelijk al erg milieuvriendelijk: er zitten geen chemische stoffen bij de pellets en dus 100 procent natuurlijk. Daarnaast zijn de houtpellets van hoge kwaliteit en kun je ze bij ons in hoge hoeveelheid bestellen.

 

Lokale houtpellets van Badger

De houtpellets van Badger zijn erg milieuvriendelijk en zijn ook nog eens gemaakt van lokaal hout. De pellets van dit merk zijn brandbare houtkorrels en ze zijn gemaakt van zaagsel uit de regio. Koop je dus houtpellets van Badger, dan koop je hout van uit de buurt. Het hout is 100 procent lokaal en natuurlijk en dat maakt de pellets ook zo goed. Ze branden goed, zijn milieuvriendelijk en bevatten geen gekke stofjes. Ze worden vervoerd in papieren zakken die je makkelijk in de papierbak kan gooien voor het recyclen. Dit maakt de houtpellets van Badger een van de milieuvriendelijkste in ons assortiment.

 

Bestel bij ons de Badger houtpellets

Bij ons kun je uiteraard de houtpellets van Badger bestellen. Je kunt een paar zakken bestellen, maar je kunt ze ook in bulk bestellen. Zo kun je nog een lange tijd genieten van de grote voorraad pellets. Je kunt de pellets per zak of per pallet bestellen. Dan kun je daarnaast nog kiezen tussen de optie van laten bezorgen of zelf afhalen. Voor een vaste prijs komen wij de pellets bezorgen binnen een paar dagen. Heb je maar een paar zakken nodig? Kom dan gerust langs om ze af te halen bij ons in Midden Nederland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *