Heico is een begrip als het om Volvo accessoires gaat. Al ruim 25 jaar richt Heico zich op de ontwikkeling van ontwerpen voor de Volvo auto’s. Je kunt bij Heico Sportiv dus rekenen op ontwerpen die naadloos aansluiten op bijvoorbeeld je Volvo XC90. Heico XC90 is er voor de modellen vanaf 2016, maar bestaat ook voor de Volvo XC90 van 2004 tot en met 2015. Je kunt met Heico XC90 jouw Volvo omtoveren tot een uniek ontwerp. Zo ben je bezig met je geliefde Volvo en zorg je ook nog dat je jouw Volvo XC90 onderscheidt van de andere Volvo auto’s.

 

Online bestellen

Heico XC90 producten kun je online bestellen via de webshop van Mudde Kok Parts. Hier vind je een beperkt assortiment aan Heico producten geschikt voor jouw Volvo XC90. De algemene accessoires van Heico Sportiv die op meerdere Volvo auto’s kunnen, vind je hier bijvoorbeeld. Zoals een grille embleem of letters om op de auto te plaatsen. Een uitgebreider assortiment kun je vinden op de Nederlandse website van Heico. Voor bestellingen bij Mudde Kok Parts betaal je in Nederland € 25 om ze thuis te laten leveren. Wil je je bestelling in België ontvangen? Dan betaal je € 50.

 

Uitgebreid assortiment Heico

Het uitgebreide assortiment van Heico XC90 geeft je de mogelijkheid je auto helemaal te upgraden. Je kunt daarnaast bij Mudde Kok Parts kijken naar de mogelijkheden voor nieuwe banden of nieuwe velgen. Die kun je per set kopen. Bijvoorbeeld velgen en winterbanden of velgen en zomerbanden. Liever alle seizoenenbanden? Ook die kun je in een set met banden vinden op de webshop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *