Slaap je slecht, ben je gestresst of heb je regelmatig last van plotse stemmingswisselingen of een slecht humeur? Dan is een hydro-massage in je spa wellicht iets voor jou. Maar wat is hydromassage van Elite Wellness en wat zijn nu de belangrijkste voordelen van zo een verkwikkende hydro-massage in je spa?

Wat is een hydro-massage?

Het betreft een vorm van massage met water, eventueel in combinatie met lucht. Hydro-massage is een verzamelnaam van diverse manieren van behandelen met water. Naast massagetafels douches, jacuzzi’s en bubbelbaden, worden nu ook spa’s meer en meer uitgerust met hydro-massage.

Hydro-massage en hydrotherapie werkt pijnstillend

Het rechtstreeks masseren met deugddoende waterstralen zorgt voor heel wat gezondheidsvoordelen. Dit soort massages verlicht spier- en gewrichtspijn en stress.  Tijdens zo een hydro-massage in je (privé) spa ervaar je een vorm van gewichtloosheid die een positief effect heeft op zowel je lichamelijke als je geestelijke gezondheid.

Met een hydro- massage maak je extra gelukshormonen aan

Een hydro-massage zorgt er onder meer voor dat afvalstoffen makkelijker en dus sneller verwijderd worden en zuurstof beter wordt vervoert. Onder invloed van een hydro-massage maken we ook meer gelukshormonen en natuurlijke pijnstillers aan, vooral dopamines en endorfines. De combinatie van minder pijn verbetering van de pijnklachten en het stijgend geluksgevoel zorgen voor minder stress en doen je beter slapen.

Verbetert je bloedcirculatie en vermindert spanning

Een spa uitgerust met een hydro- massagesysteem is geschikt voor iedereen en voor alle leeftijden. Zowel voor de huismoeders als voor de recreatieve en de zelfs de topsporters. We genieten allemaal van de voordelen van zo een hydro-massage. Je geniet met behulp van de deugddoende waterstralen van een heerlijke verkwikkende massage van je nek tot je schouders, je benen, kuiten en je voeten rug. Geen enkel plekje wordt overgeslagen. Ervaar je spierpijn na het sporten of heb je last van stijve spieren als gevolg van verzuring? Ook dan brengt een hydro- massage uitkomst. En het zorgt daar bovenop voor snel spierherstel. Hoe hard of zacht je gemasseerd wordt regel je allemaal zelf. Na een verblijf in je spa, uitgerust met een hydro-massagesysteem ben je volledig ontspannen, zonder stress en pijnvrij. Wat wil je nog meer?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *